Esports

L'Arsenal té clar que Cesc se n'anirà al Barça

El cos tècnic assumeix que és el desig del futbolista d'Arenys

El cos tècnic de l'Arsenal té clar que Cesc se n'anirà al FC Barcelona, perquè aquest és el seu desig professional i personal, i reconeix que el traspàs s'allarga atès que el club català vol pagar el menys possible.

Així ho afirma en declaracions al Sunday Mirror Martin Keown, exjugador dels "gunners" i actualment membre de l'equip tècnic que dirigeix Arsene Wenger, que considera que al club de Londres no li queda cap altra opció per deixar marxar al seu capità.

"Sens dubte que se n'anirà. El que veiem en aquests moments són unes negociacions llargues, prolongades i eternes entre Arsenal i Barça. L'Arsenal es manté en la seva posició inicial i el Barcelona està intentant aconseguir-ho el més barat possible", diu.

Keown indica que si el jugador no està a gust quedant-se a Londres "ha de marxar", perquè "és una figura molt important", i va expressar la confiança de l'equip tècnic que "Wenger prendrà la decisió correcta".

"Anar a Barcelona és una cosa que ha estat al seu cap des de fa algun temps. Vol tornar al lloc on va començar, però alhora vol ser respectuós amb l'Arsenal i amb Arsene, que ha estat qui l'ha fet créixer en aquest temps," indica Keown.

Després de set anys sota la disciplina de l'Arsenal, Cesc pot ser la gran novetat per a la pròxima temporada del campió de Lliga, que avui celebra eleccions per elegir un nou president.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.