Esports

Kameni, baixa contra el Valladolid

El porter de l'Espanyol pateix un esquinç al lligament del canell esquerre amb un fisura

El porter de l'Espanyol, Carlos Kameni, no s'ha recuperat de les molèsties que arrossega al canell esquerre i és una baixa segura del partit d'aquest dimecres contra el Valladolid.

Kameni, que ja es va perdre el partit contra el Sevilla, pateix un esquinç al lligament triangular del canell esquerre amb una fissura. L'evolució és molt bona, però el cos tècnic considera que encara és d'hora per fer-lo reaparèixer.

El porter camerunès, que es va lesionar a l'entrenament de divendres podria reaparèixer aquest diumenge contra l'Sporting de Gijón. L'absència de Kameni provocarà que l'argentí Cristian Álvarez segueixi defensant la porteria espanyolista.

Per la seva banda, Joan Verdú ja s'ha recuperat de les molèsties musculars que li van impedir disputar el partit contra el Sevilla. El migcampista català tornarà a la convocatòria encara que és complicat que torni a l'onzè titular després del bon rendiment dels seus companys contra el Sevilla. Qui tampoc no podrà jugar contra el Valladolid és David García. El lateral esquerre ha millorat notablement i té opcions de reaparèixer aquest diumenge contra l'Sporting de Gijón.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
El Braithwaite i l'Espanyol
Martin Braithwaite

Una relació tòxica

barcelona
 

Olimpíada albanesa

 
 

El Bàsquet Girona se suma al Barça i farà una gira a la Xina

GIRONA
 

De Jong, en espera

barcelona
 

I demà, diumenge

barcelona
 

El Montpeller apuja el llistó

girona
 

Mercat en ‘stand by’

girona