Esports

Kameni jugarà contra el Barça

El Comitè de Competició ha acceptat les al·legacions del club blanc-i-blau i han retirat la targeta vermella al porter

El porter de l'Espanyol Carlos Kameni podrà jugar el derbi davant el Barça, després que el Comitè de Competició hagi acceptat les al·legacions presentades pel club blanc-i-blau i hagi retirat la targeta vermella que va veure dimecres passat davant del Racing.

El club català va presentar ahir a la tarda al·legacions per la targeta vermella i, finalment, l'organisme competent ha donat la raó a l'Espanyol. Per tant, Kameni, que havia estat convocat per l'entrenador blanc-i-blau, Mauricio Pochettino, serà titular davant el conjunt blaugrana.

Kameni va ser expulsat dimecres passat per fer caure Pedro Munitis. L'àrbitre va assenyalar penal i va mostrar la targeta vermella al camerunès. Cristian Álvarez, que confiava estrenar-se en un derbi, haurà d'esperar la seva oportunitat.

Pochettino havia facilitat amb anterioritat una llista amb 19 jugadors, en què havia inclòs els tres porters del primer equip: Kameni, Cristian Álvarez i Javi Ruiz. Precisament aquest últim es quedarà fora de la convocatòria i veurà el partit des de la grada.

Per tant, l'entrenador blanc-i-blau presentarà aquest onze titular: Kameni, Chica, Pareja, Víctor Ruiz, Dídac, Moisés Hurtado, Baena, Luis García, Verdú, Callejón, i Osvaldo.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
El Braithwaite i l'Espanyol
Martin Braithwaite

Una relació tòxica

barcelona
 

Olimpíada albanesa

 
 

El Bàsquet Girona se suma al Barça i farà una gira a la Xina

GIRONA
 

De Jong, en espera

barcelona
 

I demà, diumenge

barcelona
 

El Montpeller apuja el llistó

girona
 

Mercat en ‘stand by’

girona