Esports

La Penya decideix a l'últim minut (78-83)

El Joventut guanya a Granada amb un 0-6 final un partit que se li complica després de dominar-lo amb Tucker i Bogdanovic

Cinc victòries en sis jornades. El Joventut es mantindrà a la part alta de la classificació de la Lliga ACB després que ahir va tornar a salvar al final un partit complicat a la pista del Granada, on va guanyar per 78-83 gràcies, sobretot, a l'encert ofensiu de Tucker (26 punts, amb 5/11 cistelles de dos i 4/6 triples, 5 rebots i 6 assistències) i Bogdanovic (18 p, amb 6/7 de dos i 2/6 triples).

En el triomf de la Penya, que només va anar per sota en el marcador en el primer quart (21-14) i a 43 segons del final del matx (78-77), també va ser important l'aportació de Valters en el segon temps (7 p i 6 assistències) i la feina de Pere Tomàs i Norel. Igualment cal destacar la defensa sobre Hendrix, fins ahir quart màxim anotador de la competició, que es va quedar en 4 punts en 27 minuts de joc.

El Joventut, després d'avançar-se en el segon quart (27-28), va tenir controlat el partit fins a agafar un màxim avantatge de 10 punts (51-61) en el tercer quart. Una tècnica a la banqueta local semblava el final per al Granada (64-72), però els va servir de revulsiu. Hunter i Ingles van liderar la remuntada dels de Trifon Poch (78-77, amb dos tirs lliures de Jasen), però quan pitjor ho tenia la Penya van aparèixer Tucker i Valters per fer un parcial de 0-6 i sentenciar (78-83). Això sí, després que Ingles, sol, va fallar un triple en una badada defensiva dels verd-i-negres quan guanyaven per 78-81 i no havien de permetre un tir granadí des de 6,25.

En els altres dos partits d'ahir, l'Unicaja va estrenar el seu caseller de victòries en apallissar el Múrcia per 84-54 i el Fuenlabrada va caure a casa amb el València Basket per 67-82.

Navarro és dubte
D'altra banda, avui serà el torn del Barça i el Suzuki Manresa. L'equip de Xavi Pascual, amb el dubte de Navarro, que divendres va tornar als entrenaments després de patir un esquinç de turmell en la jornada anterior contra l'Estudiantes, rebrà (12.30 h, 33) el Cajasol sevillà a la recerca d'un triomf que el mantingui a roda del Madrid. I els manresans també jugaran a casa (19 h) davant el Xacobeo amb l'objectiu de mantenir-se invictes al Nou Congost.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.