Esports

Guardiola: "És el partit més important de tota la temporada"

L'entrenador del FC Barcelona avança que el principal objectiu és: "Lluitar per ser nosaltres mateixos". L'afició s'organitza per donar suport l'equip durant tota la jornada

Superat el partit contra el Xerez, els esforços se centren des de ja en el partit que aquest dimecres haurà de jugar el FC Barcelona contra l'Inter i que determinarà quin dels dos equips anirà a Madrid a jugar la final de la lliga de Campions.

L'entrenador blaugrana, Pep Guardiola, s’ha congratulat que el grup compti amb quatre dies per preparar el que ell mateix ha qualificat com “el partit més important d’aquesta temporada”.

Segons Guardiola, “ens hem de preparar per disputar la final de dimecres”, i dit això ha volgut deixar molt clar que el seu principal objectiu és que “lluitem per ser nosaltres mateixos”.

La importància de marcar aviat
La premissa que Guardiola transmetrà als seus homes de cara al partit contra l’Inter és que "cal resoldre el més aviat possible".

“El partit així ho exigeix. No podem esperar a veure què passa mentre els minuts transcorren. Hem de remuntar molts gols”, ha afegit en aquesta línia.

El de Santpedor ha comentat que, en el cas que el Barça no accedís a la final de la Champions serà "perquè l’Inter ha estat millor que nosaltres.”

L’afició, amb l’equip
Passi el que passi, l'afició blaugrana no està disposada a deixar sol l'equip. Des del minut 90 del partit a Milà els culers s’han bolcat en diverses iniciatives per donar suport als de Guardiola.

De fet, les penyes juvenils del Barça (Almogàvers, Boixos Nois, Creu de Sant Jordi, Grup Fidel, KF Supporters Puyol i Unibarçataris) han organitzat una expedició per acompanyar amb moto l'autocar dels jugadors blaugrana des de l'hotel de concentració al Tibidabo fins al Camp Nou.

A més, en missatges de text i correus electrònics, s'estava citant els seguidors a donar el seu suport a l'equip anant al Camp Nou una bona estona abans i, fins i tot, portant la samarreta blaugrana durant tota la jornada.

També hi ha previst fer un mosaic amb 90.000 cartolines que cobrirà el 90% de l'estadi blaugrana.

En opinió de Guardiola, “els jugadors s’han guanyat aquest dret. Tenen el desig d’intentar-ho. Si els socis creuen en ells és perquè saben que ho intentarem. Amb ells al camp tindrem una ajuda més.”


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.