Esports

El president de l'Inter creu que el Barça pressiona l'àrbitre del partit de dimecres

Massimo Moratti considera "normal" que els blaugrana intentin influir en el belga De Bleeckere després del 3-1 de Milà

El president de l'Inter, Massimo Moratti, ha advertit que el FC Barcelona intenta fer pressió sobre l'àrbitre que dimecres xiularà el partit de tornada de la semifinal de la Lliga de Campions al Camp Nou a partir de la crida del club a "deixar-hi la pell". Per Moratti, els culers se senten molt a prop de la final i volen arribar-hi costi el que costi.

"Pensem en el partit de Lliga de Campions i hi estem tots concentrats", ha dit Moratti en declaracions al diari La Stampa recollides per la pàgina web del club, afegint que es tracta d'una fita "important" per al seu equip. El mandatari interista afegeix que el fet d'haver recuperat el liderat de la lliga italiana el passat cap de setmana no els distraurà del seu objectiu d'aconseguir el pas a la final de la Champions.

Després del 3-1 de l'anada disputada al Giuseppe Meazza, Moratti ha dit que el Barcelona "vol arribar a la final costi el que costi i està intentant pressionar una mica l'àrbitre", el belga Franck De Bleeckere, un comportament que li sembla "normal", diu. Segons el president de l'Inter, l'equip català vendrà cara la pell al Camp Nou perquè "es tracta d'una semifinal de Lliga de Campions".

L'Inter arriba a aquest partit com a líder de la Sèrie A italiana després de guanyar l'Atalanta i que el Roma perdés contra el Sampdoria.
No obstant això, els "neroazzurri" no volen confiar-se i Moratti no dóna encara per fet el títol de Lliga. "Queden encara tres partits importants, tant per a nosaltres com per a la Roma, abans que acabi la temporada", ha afegit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.