Esports

Centenars de policies destinats a controlar la seguretat del Barça-Inter

Mossos i Guàrdia Urbana, que han classificat el partit com a esdeveniment d'alt risc, controlaram el centre de Barcelona, el Camp Nou i la rodalia i els mitjans de transport fins a l'aeroport del Prat

El partit del Barça-Inter d'aquest dimecres ha estat qualificat "d'alt risc" i per això Barcelona es prepara amb un dispositiu específic que faci possible la convivència i el civisme a la capital catalana des d'aquest dimarts i a les hores prèvies, durant i després del partit.

Els Mossos d'Esquadra preparen, en coordinació amb la Guàrdia Urbana, un dispositiu específic que vetllarà per la seguretat amb motiu del partit que aquest dimecres disputaran el Barça i l'Inter de Milà en partit de tornada de la semifinals de la Lliga de Campions al Camp Nou.

Segons ha apuntat l'intendent dels Mossos d'Esquadra, Antoni Verger, subcap del cos a la ciutat de Barcelona, es tracta d'un dispositiu "molt complex", que comença aquest dimarts i que tindrà diferents àmbits d'actuació. Els agents vigilaran sobretot l'exterior, els accessos i l'interior del Camp Nou, la 'fan zone' (al Port Vell) i el centre de Barcelona i els mitjans de transport fins a l'aeroport del Prat.

Centenars de policies
Verger ha puntualitzat que el dispositiu mobilitzarà centenars de policies, tot i que és difícil de quantificar perquè l'àmbit d'actuació se situa en diversos punts de la ciutat, així com al transport públic i a l'aeroport del Prat, i tots els agents que patrullen en aquestes zones, a més dels que es destinin al dispositiu de manera extraordinària, hi estaran implicats.

En el cas que el Barça guanyi el partit contra l'Inter, la Guàrdia Urbana i els Mossos han preparat un dispositiu especial per les celebracions que es puguin produir a la Rambla i els voltants.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.