L'Inter ja prepara l'assalt al Camp Nou

Els de Mourinho remunten un 0-1 contra l'Atalanta però el migcampista holandès Sneijder és dubte per al Camp Nou per unes molèsties a la cama esquerra

Com el Barça. L'Inter va derrotar pel mateix resultat l'Atalanta en un partit que va estar marcat per la imminent visita al Camp Nou.

A banda de reservar Maicon -no va estar ni convocat-, Mourinho va deixar a la banqueta Motta, Lucio i Sneijder.

El partit va començar amb sorpresa perquè l'antepenúltim de la lliga es va avançar al cap de cinc minuts de començar. Tot i això, abans del descans els de Milà van remuntar gràcies als gols de Milito -en una errada clamorosa dels de Bèrgam- i del kenyà Mariga -després d'una centrada d'Eto'o.

En la segona part, Chivu (a tretze minuts del final) va establir el 3-1 definitiu. La victòria situa l'Inter líder provisional depenent del que faci avui el Roma contra el Samdoria.

Sneijder no va sortir en el segon temps. L'holandès va sentir molèsties al recte femoral de la cama esquerra. Es va quedar al vestidor i a Itàlia asseguren que és un dubte seriós per jugar dimecres al Camp Nou.

Diego Milito, que ha fet dos gols en els últims partits, també va abandonar l'enfrontament amb petites molèsties musculars, però ell mateix ja va avançar que no seran impediment per estar present en el partit que determinarà quin equip assolirà plaça per a la final del Bernabéu.