3-1: l'Inter agafa avantatge

El Barça s'avança a Milà amb un gol de Pedro, però Sneijder, Maicon i Diego Milito capgiren el marcador

L'Inter de Milà s'ha apuntat aquest dimarts a la nit el primer round de les semifinals de la Lliga de Campions, al vèncer el FC Barcelona per 3-1 en el partit de tornada. Així doncs, dimecres vinent al Camp Nou, als de Pep Guardiola els tocarà buscar la remuntada si volen disputar la seva segona final consecutiva de la màxima competició continental.

El matx ha començat bé per als interessos blaugrana, després que al minut 19 Pedro rematés al fons de la xarxa de la porteria local una bona centrada de l'exinterista Maxwell. Tot i així, els locals, que des del primer moment van sortir amb molta intensitat, empataven a la mitja hora gràcies a Sneijder.

Amb 1-1 s'ha arribat al descans, però al poc temps de la represa Maicon desanivellava el marcador en favor dels neroazzurri. El Barça no acabava de trobar el seu joc i l'agressivitat local tornava a colpejar -i de manera definitiva- la porteria defensada per Víctor Valdés al minut 61, amb gol de Diego Milito.

D'altra banda, aquest dimecres es disputarà l'anada de l'altre partit de semifinals, entre el Bayern de Munic i l'Olympique de Lió.

Fitxa del partit
Inter de Milà, 3: Julio César; Maicon (Chivu, min. 73), Lucio, Samuel, Zanetti; Cambiasso, Motta; Pandev (Stankovic, min. 56), Sneijder, Eto'o; i Milito (Balotelli, min. 75).
FC Barcelona , 1: Valdés; Alves, Puyol, Piqué, Maxwell; Xavi, Busquets, Keita; Messi, Ibrahimovic (Abidal, min. 62) i Pedro.
Àrbitre: Olegario Benquerença, de Portugal. Groga a Eto'o (min. 12), Busquets (min. 45), Puyol (min. 51), Piqué (min. 60), Keita (min. 68), Stankovic (min. 82) i Alves (min. 84).
Gols: 0-1, min. 19: Pedro; 1-1, min. 30: Sneijder; 2-1, min. 48: Maicon; 3-1, min. 61: Milito.
Camp: Giuseppe Meazza, de Milà (83.000 aficionats).