Esports

Rosell anirà a la justícia per les acusacions de Laporta després de les eleccions

El president del Barça acusa l'exvicepresident en el seu llibre "Un somni per als meus fills" d'oferir-li compartir  una comissió de 10 milions per vendre Ronaldinho al Chelsea

Sandro Rosell, exvicepresident de l Barça i precandidat als comicis presidencials blaugrana del mes de juny vinent, ha informat en un comunicat que emprendrà accions legals contra el president del Barça, Joan Laporta, arran de les acusacions formulades en el llibre Un somni per als meus fills, publicat recentment pel mateix dirigent barcelonista.

Laporta explica en el llibre que Rosell li va oferir compartir una comissió de deu milions d'euros per una hipotètica venda de Ronaldinho al Chelsea per 100 milions.

«El relat d'aquest episodi en el llibre, per la seva total i absoluta falsedat, constitueix un greu atemptat al meu honor, circumstància per la qual faig expressa reserva de les accions judicials que corresponguin», exposa un dels punts del comunicat.

L'aspirant a la presidència del club, però, hi afegeix: «Pel respecte que sento per la presidència del FC Barcelona i pel fet que la defensa del meu honor en aquests moments és accessòria a l'interès del club, iniciaria les referides accions judicials un cop acabada la temporada esportiva i el procés electoral.»


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.