Esports

Sandro Rosell vol "donar un gir de 180 graus" a la presidència del Barça

 L'empresari es presenta en societat com a precandidat del Barça i diu que el seu equip directiu comptarà amb 19 membres

L'empresari Sandro Rosell s'ha presentat aquesta nit en societat com a precandidat a la presidència del FC Barcelona, en un acte multitudinari a la seva nova seu electoral, envoltat dels que seran els seus directius en el cas que guanyi les eleccions del 13 de juny. En un escenari ple de símbols barcelonistes i amb l'eslògan de campanya Tots som el Barça, la presentació oficial de Rosell en la campanya electoral ha deixat petita la sala.

"Vull enviar un missatge d'il·lusió i ànim. Podem fer el Barça triomfal, el millor equip del món. No us fallarem", ha sentenciat un emocionat Rosell en un espai on s'ha reunit un miler de persones, 750 en els 1.500 metres quadrats del local i unes 300 al carrer.

Rosell, soci número 12.556, ha argumentat que no ha donat el pas formal de convertir-se en precandidat fins a aquesta nit "per respecte a l'equip i per no interferir en la feina de Pep Guardiola", i també per "respecte als estatuts del club, ja que les eleccions es van convocar ahir".

"Ara és quan toca entrar en campanya, i no abans", ha subratllat Rosell, que ha lamentat que el Barça no jugui la final de la Lliga de Campions d'aquest any al Santiago Bernabéu, i s'ha aventurat a assegurar que el conjunt català "jugarà la de l'any que ve a Wembley (Londres)".

Canvi d'estil
Rosell ha reclamat que en el Barcelona cal canviar l'estil amb el qual es representa l'entitat i que vol donar un gir de 180 graus al mètode de l'actual president de l'entitat, Joan Laporta, molt criticat per part del barcelonisme.

El precandidat, amb tot, també ha aplaudit accions de l'actual junta, com l'aposta pel planter, la unió amb Unicef i el combat contra els seguidors violents, els Boixos Nois.

Sandro Rosell ha dit que li fa il·lusió ser president del Barça perquè des de jove va voler aconseguir aquest objectiu. "Estimo el Barça i Catalunya. Tinc la complicitat de la meva família, encara que sé que veuré menys les meves filles. Vull obrir una nova etapa, serena i ambiciosa, per fer del Barça un referent mundial".

Finalment, ha assegurat que lluitarà perquè els horaris dels partits de futbol del Barça s'acomodin al soci, que no vendrà mai patrimoni i ha recordat que ell va ser l'artífex dels fitxatges de Ronaldinho, Deco, Eto'o i Pedro, entre d'altres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.