Esports

Guardiola: "Estic d'acord amb Del Nido, el Sevilla té la millor plantilla espanyola"

El Barça no fitxarà al mercat d'hivern

El tècnic del Barça, Josep Guardiola, ha afirmat que el partit d'anada de la Copa del rei que els blaugrana jugaran demà contra el Sevilla, és "importantíssim" i ha mostrat respecte davant la plantilla sevillista. "Ens equivocaríem si pensessim que aquesta competició no és tan prioritària aquest any. Del Sevilla em preocupen moltes coses, poden competir amb qualsevol. Estic d'acord amb el seu president que tenen la millor plantilla d'Espanya i sinó és la millor, una de les millors sens dubte. És un gran, no d'ara, sinó de fa molts anys. Serà una eliminatòria fascinant", ha vaticinat Guardiola en roda de premsa.

L'entrenador blaugrana ha fet referència a la competició de Lliga i ha dit que posa "poca atenció" al Reial Madrid i a la classificació.

No al mercat d'hivern
Guardiola també ha parlat de la plantilla, a la qual veu "perfecta, mental i físicament", i ha subratllat que els jugadors estan "preparats" per afrontar "qualsevol partit" i "fer el que han de fer". Així, segons Guardiola, el Barça no participarà en el mercat d'hivern per suplir les absències de Touré Yayá i Seydou Keita, concentrats amb les seves seleccions per a la Copa d'Àfrica.

Confiat en el rendiment dels jugadors del planter, Guardiola ha assegurat que Jonathan dos Santos i Thiago Alcántara, els dos del filial, estaran durant tot el mes de gener amb el primer equip perquè té "molta fe" en ells.

Guardiola, que ha descartat específicament fitxar a l'hivern, compta a més en els entrenaments amb Víctor Vázquez i Gai Assulin, encara que tots dos alternaran el filial amb el primer equip.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.