Esports

El nou contracte de Pep Guardiola, a punt

Laporta ofereix a Guardiola un contracte per dues temporades més amb plens poders en el terreny esportiu

Joan Laporta i la seva directiva ja tenen a punt el nou contracte que li proposaran a Pep Guardiola. Com amínim així ho anuncien en les seves portades les publicacions esportives Sport i Mundo Deportivo.

La proposta, segons aquestes publicacions, ofereix al tècnic de Santpedor tot el poder en el terreny esportiu i passar a ser un dels entrenadors més ben pagats del món. El contracte seria per dues temporades, tot i que Guardiola, que acaba contracte el 30 de juny, encara no ha decidit el seu futur.

L'Sport titula a la portada Renovació a punt, i afegeix que Laporta oferirà un contracte a la mida de Guardiola. Dos anys i al nivell dels cinc millors del món en l'aspecte econòmic.

Per la seva banda, Mundo Deportivo anuncia El contracte de Pep, OK. El rotatiu assegura que ja està redactat i que la junta el podria validar aquest mateix divendres.

L'oferta que prepara Joan Laporta i que ha d'aprovar la comissió delegada en la reunió que mantindrà aquest divendres és de dos anys més de contracte, fins al 30 de juny del 2011.

Això sí, Laporta no vol hipotecar el futur de l'entitat després de les eleccions i haurà de ser la futura junta directiva qui ratifiqui aquest compromís. A més, el mateix Guardiola tampoc vol convertir-se en una arma electoral i espera que s'acabi el procés per prendre una decisió definitiva.

L'any passat, Pep Guardiola va firmar de fitxa fixa -sense els incentius per títol- 1,5 milions d'euros, una xifra que queda lluny de les de Mourinho (11 milions), Ferguson (7 milions) i Ancelotti (6 milions), segons detalla el Mundo Deportivo.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.