Esports

Guardiola intenta neutralitzar les especulacions sobre la seva renovació i sobre fitxatges

Pel que fa a les travesses sobre nous jugadors, adverteix als periodistes: "Tot el que direu és fals"

Josep Guardiola està convençut que sense els partits d'entre setmana de la Copa del Rei, amb més dies entre partit i partit i més temps per a especulacions, el seu futur al capdavant del Barcelona es convertirà en objecte de debat. Per això el tècnic blaugrana ha insistit aquest divendres que la seva única prioritat és la feina amb la seva plantilla i la preparació dels partits.

Fidel al seu discurs, Guardiola ha subratllat que el president "ja sap" la seva posició, que és la d'esperar el moment adequat per afrontar el seu futur. "El dia que senti que ho he de fer, parlaré amb la directiva. Però això ara no importa", ha dit.

Encara que informacions periodístiques parlin ja de les negociacions per ampliar el seu contracte, presumiblement per dues temporades –"Si les portades coincideixen és que alguna cosa hi ha, però jo no ho puc controlar", ha comentat–, Guardiola ha assumit fins i tot que la publicació d'aquestes informacions li suposa un inconvenient, "perquè em pregunteu i em feu parlar d'aquest tema, que no m'entusiasma".

A més, Guardiola ha desvinculat les negociacions per ampliar el seu contracte de les eleccions que se celebraran aquesta temporada. "Si m'ofereixen la renovació no serà per un tema d'eleccions, sinó perquè ho senten així", ha dit.

"El futur és aquest dissabte contra el Sevilla i treballar molt, res més. El 99 per cent dels jugadors seran els mateixos la temporada que ve i el club és el club, no sóc només jo. Per això m'agradaria matar aquest tema", ha sentenciat.

Juntament amb els comentaris sobre la seva continuïtat, la premsa començarà a publicar entre setmana els possibles fitxatges del Barça, segons ha anticipat el mateix Guardiola, que alerta d'una allau de noms i futuribles. "Sé que se'n parlarà, d'això, i ja avanço que tot el que direu és fals. Tot el que es digui de fitxatges o canvis de jugadors serà mentida", ha manifestat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.