Esports

Laporta posa la Setmana Santa com a termini màxim per conèixer el futur de Guardiola

"Per al Barça, que Guardiola continuï seria el millor. I encara que no sóc ningú per parlar dels interessos del Pep, crec que també seria bo per a ell", ha argumentat el president blaugrana

El president del Barcelona, Joan Laporta, ha assegurat aquest dissabte que el club hauria de conèixer al voltant de Setmana Santa, a principi del mes d'abril vinent, si Pep Guardiola seguirà sent l'entrenador del primer equip, i ha reiterat el desig "de tots els barcelonistes" que l'actual tècnic continuï "durant molts anys" a la banqueta del Camp Nou.

Laporta, que ha presidit la inauguració d'una part del museu del Barça, ha subratllat la seva intenció de "no pressionar" Guardiola i "deixar-li un temps prudencial per a la reflexió", encara que ha deixat anar que "arribarà un moment que caldrà tenir alguna cosa clara".

Aquest moment, segons Laporta, serà la Setmana Santa, a començament d'abril. "És un temps prudencial, hi hauria temps per buscar alternatives, encara que és una cosa que ni tan sols contemplo perquè Guardiola té un enorme recorregut al Barcelona. Però per Setmana Santa sí que seria bo saber qui serà l'entrenador" amb l'objectiu de tenir marge per preparar la temporada que ve.

Laporta ha admès que "com més aviat millor" es conegui el futur de l'entrenador, "millor per a la institució, perquè serà un missatge de tranquil·litat", i ha destacat que manté "esperances fundades que continuï durant unes quantes temporades" al capdavant de l'equip, una sensació que li transmet "la mirada d'il·lusió" de Guardiola.

"Per al Barça, que Guardiola continuï seria el millor. I encara que no sóc ningú per parlar dels interessos del Pep, crec que també seria bo per a ell. Pot marcar una època, tot el club creu en ell i crec que la continuïtat de Guardiola és una resposta unànime en tot el barcelonisme", ha afegit.

Laporta, a més, ha insistit que manté intacta la seva confiança en el primer equip, encara que s'ha mostrat previngut a l'hora de valorar les opcions de guanyar la Lliga o la Champions: "Millor no pensar ara en títols, hem de seguir treballant amb humilitat i mantenir el nivell".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.