Esports

Els èxits blaugranes augmenten un 20% els ingressos del Barça

El FC Barcelona preveu uns beneficis d'entre 7 i 8 milions d'euros en els últims sis mesos del 2009

El FC Barcelona preveu que els beneficis del primer semestre siguin d’uns 7 o 8 milions d’euros. El club registrarà un 20% més d’ingressos que el primer semestre de l’any anterior i compensarà d’aquesta manera l’augment de les despeses esportives.

El director general corporatiu del FC Barcelona, Joan Oliver, ha avançat algunes dades del tancament econòmic dels primers sis mesos de gestió, període que comprèn de l’1 de juliol al 31 de desembre del 2009. Els resultats definitius es presentaran públicament d’aquí a uns dies.

Així, el Barcelona ha tancat els últims sis mesos del 2009 amb un augment d'ingressos i "també un notable increment" dels salaris esportius, fruit de les primes a la primera plantilla de futbol després dels seus èxits en les Supercopes d'Espanya i d'Europa i en el Mundial de clubs.

Oliver ha detallat que l'augment dels ingressos s'explica per l'increment de la facturació en l'assistència a l'estadi, la venda de productes de mercadotècnia i pels patrocinadors.

Encara que el club ha reduït en un 4% les seves despeses d'administració, els salaris esportius han patit un augment, a causa de les primes i a les renovacions de diversos jugadors del primer equip de futbol. "Procurem ser fidels a la filosofia de tenir els diners al camp i no al banc", ha dit Oliver.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.