Esports

Tamudo prepara l'adéu

El representant del davanter comunica a l'Espanyol que el jugador descarta renovar el contracte, que s'acaba al juny. El club blanc-i-blau el tornarà a posar al mercat al mes de desembre

El cicle de Raúl Tamudo a l'Espanyol escriu els últims capítols. El millor jugador de la història del club vol deixar de vestir de blanc-i-blau i l'únic dubte és saber si l'adéu es produirà al desembre o al juny. El representant del davanter, Tomás Durán, va comunicar ahir que no hi haurà renovació.

La setmana de reunions al voltant de Tamudo va viure ahir un capítol decisiu. Després de tres trobades, dues a ulls de tothom i una altra al vestidor, entre el davanter i Mauricio Pochettino, ahir va agafar la iniciativa Durán.

El representant del màxim golejadors de la història de l'Espanyol va ser a Sant Adrià per passar pel despatx del director esportiu, Ramon Planes, i va deixar-li clar que no hi ha cap mena d'opció que el de Santa Coloma vulgui allargar la vinculació un cop acabi el contracte al juny.

El relleu generacional
El club era conscient que l'etapa Tamudo tenia poca corda. El passat estiu va arribar a un acord per escrit segons el qual el deixaria anar per només dos milions si arribava alguna oferta. L'interès, sobretot procedent de Grècia i d'algun equip anglès, no va quallar, però la situació es repetirà al mercat d'hivern.

L'Espanyol preferiria rebre una inversió extra en lloc de dir-li adéu al jugador sense cobrar res, en unes condicions que també podrien afectar un altre veterà com Luis García.

El debat sobre el canvi de cicle està present a l'Espanyol, malgrat que disgusti als protagonistes. Luis García i De la Peña han deixat clar els últims dies que parlar de relleu generacional no els agrada gens.

Ahir Pochettino va donar-los un cop de mà, molest de veure com alguns havien interpretat els diàlegs amb Tamudo com a sinònim de tensió i falta de feeling, accentuats per la decisió de prendre-li la capitania. "Això ja cansa -va protestar-. Aquí es sobredimensiona tot i les xerrades es treuen de context, de seguida comencen les especulacions".

Amb tot, l'únic real és que l'etapa Tamudo s'acaba. El representant va donar forma ahir a un panorama que ja fa temps que s'intuïa. El davanter ve de signar la seva pitjor temporada golejadora a Primera i tampoc ha començat bé la present pel calvari habitual de les lesions.

A més, està cansat de ser l'ase dels cops, aquell a qui s'assenyala cada vegada que hi ha mals resultats. N'està fart i ha decidit que toca un canvi d'aires després d'una vida en blanc-i-blau. El dubte és si caldrà acomiadar-lo d'aquí a un parell de mesos o si l'itinerari tindrà el juny com a capítol final.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.