Esports

Mourinho agafa les regnes

El tècnic portuguès torna a Madrid per acabar de perfilar i decidir els nous fitxatges. Donarà llum verd a la pretemporada als Estats Units i a Europa, però no a Àsia

Després de dues setmanes de vacances, José Mourinho té previst aterrar avui a Madrid per agafar les regnes del nou projecte madridista. La principal tasca a la qual haurà de plantar cara en els pròxims dies serà apuntalar el capítol de fitxatges.

Mourinho vol tenir totes les incorporacions tancades abans de la tornada a la feina dels jugadors, el 16 de juliol, encara que com excepcionalment és possible que algun d'aquests fitxatges pugui allargar-se fins a final del mes d'agost, en un intent de rebaixar les pretensions econòmiques del club venedor, com, per exemple, el cas de Maicon.

Mourinho, a més, acabarà de perfilar la pretemporada que durà a terme el Madrid. No hi haurà gira asiàtica, com estava previst, i el club perdrà 8 milions d'euros. L'equip es traslladarà als Estats Units del 28 de juliol al 8 d'agost, un fet que facilitarà el desplaçament dels internacionals espanyols que haurien de jugar a Mèxic un amistós l'11 d'agost. Es disputaran dos partits i el Madrid rebrà 3 milions d'euros. Després es posarà rumb a Europa, on ja s'ha tancat un duel a Munic contra el Bayern. Està previst que es juguin uns altres dos amistosos abans de disputar el trofeu Santiago Bernabéu, el dia 24. Aquest serà el darrer partit amistós abans que s'alci el teló de la lliga. El rival serà el Corinthians.

A més, el portuguès té previst engegar el Real Madrid-TEC, el centre d'alt rendiment del club que havia tancat les seves portes després de la sortida de Walter di Salvo. Per al portuguès, aquest laboratori serà una pedra angular de la preparació física de l'equip.

Plens poders
Aquest és el primer cop en els diversos mandats de Florentino Pérez que el tècnic té potestat per decidir i programar la gira i no el president.

El portuguès s'ha negat a fer una gira per Àsia i el Real Madrid ha preferit doblegar-se a la voluntat del tècnic abans que tirar pel dret i anar allà on regnen els diners.

Els metges van a Sud-àfrica per Di María
Segons diverses informacions, els serveis mèdics del club blanc s'han desplaçat a Sud-àfrica en les últimes hores per dur a terme el reconeixement mèdic a Ángel diMaría, pel que el jugador argentí podria estar a un pas de convertir-se en nou jugador del Madrid.

No és una novetat, la campanya anterior els metges de l'equip blanc també es van desplaçar a la concentració brasilera per fer passar les proves pertinents a Kaká, abans de la signatura del contracte.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
El Braithwaite i l'Espanyol
Martin Braithwaite

Una relació tòxica

barcelona
 

Olimpíada albanesa

 
 

El Bàsquet Girona se suma al Barça i farà una gira a la Xina

GIRONA
 

De Jong, en espera

barcelona
 

I demà, diumenge

barcelona
 

El Montpeller apuja el llistó

girona
 

Mercat en ‘stand by’

girona