Esports

Moratti surt victoriós i cobrarà per José Mourinho

El president de l'Inter ignora les amenaces i obté un mínim de 8 milions pel portuguès. Florentino Pérez es veu obligat a viatjar fins a Itàlia per protegir la imatge del Real Madrid

«Ni tu ni jo, te'n dono la meitat i tanquem el cas.» Florentino Pérez va haver d'exercir ahir divendres de padrí en un viatge llampec a Milà per resoldre el conflicte obert entre la família Moratti i José Mourinho. La imatge del Madrid estava en joc, així que el president blanc va decidir agafar ahir el seu jet privat per reunir-se amb el màxim dirigent de l'Inter i poder tancar un tema que començava a podrir-se amb amenaces d'anar al TAS i el consegüent risc per a negocis futurs, com ara el traspàs de Maicon. Finalment el menyspreu del portuguès al seu anterior club costarà 8 milions al Madrid, una xifra gens menyspreable tractant-se d'un tècnic i, curiosament, el doble del que va abonar fa un any per la carta de llibertat de Pellegrini.

Unes hores abans de la intervenció de Florentino Pérez per contestar les crítiques de Pellegrini, el Madrid va filtrar que no pagaria ni un euro per la sortida de Mourinho, però Moratti no només no es va arronsar, sinó que va insinuar la seva negativa a l'adéu manifestant que no pensava buscar nou entrenador, pel risc de trobar-se amb dos a començament de la pròxima temporada.

10+6 segons els italians
Aleshores el president blanc es va adonar que ni el representant de Mourinho, Jorge Mendes, ni el director general executiu del Madrid, José Ángel Sánchez, tenien res a fer davant la tossuderia de l'ofès Moratti. Per aquest motiu va decidir posar rumb a Milà per treure el talonari, un viatge que possiblement haurà aprofitat per tractar el traspàs de Maicon, si és que ja no s'ha tancat. «Hi ha un problema en la interpretació dels contractes, i si no acaba de resoldre's doncs ho haurà de desbloquejar una tercera persona.» Paraules de Florentino unes hores abans de fer el viatge. Dels 16 milions de la clàusula s'ha baixat a 8, si bé des d'Itàlia s'indicava que les xifres podrien ser superiors. Concretament, 10 milions ampliables fins als 16 en funció dels resultats que el polèmic tècnic obtingui en el club blanc.

Dilluns que ve, a la una del migdia, és la data de la presentació de Mourinho. Davant del risc de tastar el grau d'insatisfacció de l'afició madridista, de la qual una bona part, per mitjà d'enquestes, s'ha mostrat disconforme amb la sortida de Pellegrini, o dels grups de l'oposició, Florentino Pérez va descartar fer un acte públic, sinó que serà a porta tancada. El president madridista no vol sorpreses desagradables ni res que pugui deslluir el primer dia del portuguès com a nou comandant de la nau blanca.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.