Esports

El francès Eric Abidal renova fins al juny de 2012

La clàusula de rescissió es manté en 90 milions d'euros

El lateral francès Eric Abidal ha signat avui l'ampliació i millora del seu contracte fins al juny de 2012, amb la qual cosa es converteix en el sisè jugador que el Barça renova en els últims mesos després de Touré Yayá, Víctor Valdés, Pedro Rodríguez, Leo Messi i Carles Puyol.

Abidal, lateral esquerrà de 30 anys, ha renovat el seu contracte, que acabava al juny de 2011. La clàusula de rescissió es manté en 90 milions d'euros.

El francès va arribar a l'estiu del 2007 i des d'aleshores s'ha convertit en un fix en el lateral esquerre, posició en la qual primer va compartir amb Sylvinho i posteriorment amb Maxwell, encara que Abidal sempre ha estat el favorit en aquella demarcació.

Després de la firma de la renovació d'Abidal; Joan Laporta, president del club, ha destacat, en declaracions a Barça TV, "la qualitat humana" del jugador i ha agraït que el francès hagi anunciat que desitja finalitzar la seva carrera esportiva en el club blaugrana.

Abidal s'ha mostrat "molt feliç" amb el club català. "Em sento molt bé en aquest equip i en aquesta ciutat. Aquest és el millor club del món", ha insistit el francès.

El club també pretén renovar Andrés Iniesta d'aquí poc i també estan pendents Gerard Piqué i Rafael Márquez, encara que en el cas del mexicà, el jugador està avaluant la possibilitat d'acceptar un contracte amb el Red Bull de Nova York de la Lliga nord-americana.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.