Esports

Jordi Casals: “s’han acabat els partits de 'patxanga' de la selecció catalana”

La selecció catalana podria jugar un amistós el 22 de desembre, però només ho farà si és amb una de les millors seleccions del món, segons el president de la federació

El 28 de desembre del 2008, la selecció catalana de futbol es va enfrontar a la selecció de Colòmbia. No va ser una exhibició de bon joc ni de bon tros, a parer de l’actual president de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Casals, que aquest dimarts ha advertit, a la Universitat Catalana d'Estiu (UCE), que la selecció no tornarà a disputar partits no oficials “només per passar l’estona”.

Així, aquest Nadal no hi haurà partit de selecció si el rival no és prou potent: “tenim previst el partit de Nadal per al 22 de desembre. Ja tenim el permís de la Federació Espanyola, però només jugarem si ens enfrontem a una de les millors seleccions del món –entre les quals hi ha el Brasil, l’Argentina, Alemanya, Itàlia, França, Holanda i Anglaterra -, això és segur. S’han acabat les patxangues”, ha assegurat Casals.

La Federació negocia amb “diverses seleccions de primer ordre”, i una vegada hagi lligat el contracte, farà públic el nom del seleccionador de l’equip professional, que com ha avançat Casals, “serà un home de gran prestigi en el món del futbol català”.

L’escenari més possible serà el Camp Nou. En aquest sentit, el president de la Federació ha confirmat que Joan Laporta ja ha donat el vist-i-plau. La Federació estaria disposada a moure la data del partit al dia 23 si fos necessari per garantir que la selecció rival enviï els millors jugadors, tenint en compte que les lligues, excepte l’anglesa, acaben el dia 20 de desembre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.