Esports

Jordi Casals, nou president de la Federació Catalana de Futbol

Casals substituirà en el càrrec Ricardo Campoy, que l'ocupava de forma interina

Jordi Casals (Cercs, 1946) s'ha convertit avui en el nou president de la Federació Catalana de Futbol després d'aconseguir 478 vots davant dels 341 obtinguts per l'altre aspirant, Jesús Farga, segons ha informat la Federació Catalana de Futbol (FCF)

Casals, president del Santboià i que va ser candidat a la presidència del FC Barcelona el 1997, es s'ha imposat amb un 57% dels vots, en unes eleccions en què s'ha registrat una participació del 64,65% i han participat 832 dels 1287 clubs convocats.

La candidatura del guanyador està integrada per Sergi Albert, Diego Ávila, Luis Carrasco, Jorge Fernández, José Llaó, Carles Nugue, Tomás José, Fernando Roldán, Borja Rovira, Ángel Ruiz, Joan Andreu Subies, Raúl Valentín Sus Dolcet, Ernesto Sukerman, Joaquin Sala, Isabel Tarragó, Gerard Torrent i Xavier Torres.

Casals substituirà en el càrrec Ricardo Campoy, que l'ocupava de forma interina des de fa un any i mig després de substituir en el càrrec Jordi Roche, que va ser elegit president el 8 d'octubre del 2005, encara que va presentar la dimissió a principi del 2008.

Entre les propostes de la candidatura guanyadora figuren una ferma aposta per les seleccions catalanes, la descentralització federativa, la millora dels serveis als clubs o el funcionament el més independent possible del futbol sala.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.