Esports

La Federació Catalana de Futbol vol l'expulsió del Bada Bing després dels atacs al Rosario

La Comissió Antiviolència de la Federació Catalana de Futbol (FCF) ha decidit aquesta tarda per unanimitat demanar l'expulsió de l'equip de tercera divisió Bada Bing de la competició pels atacs racistes en el partit de dissabte contra el Club Atlètic Rosario Central de Catalunya (CARCC), així com la inhabilitació dels jugadors culpables.

En una reunió d'urgència convocada a les sis i presidida per Antonio Bermudo, la Comissió Antiviolència de la FCF ha proposat que hi hagi sancions i que s'adoptin les mesures cautelars necessàries després de les agressions amb motiu del partit en el districte barceloní de Sant Martí, que va acabar amb cinc ferits i cinc persones denunciades per lesions.

La Federació ha reprovat i ha condemnat els fets "extremadament violents dins i fora del terreny de joc" i els ha qualificat de "molt greus". Per aquesta raó, ha instat el Comitè de Competició que obri expedient extraordinari amb "l'aplicació de la màxima sanció que permeti el reglament".

El partit de dissabte va ser suspès per l'àrbitre després de l'expulsió d'un jugador del Bada Bing, ja que els jugadors i aficionats d'aquest club van començar suposadamentcridar insults racistes, amenaces de mort i cops als jugadors i aficionats del Rosario Central, que té membres de set nacionalitats diferents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.