Esports

Detenen el president del Bada Bing acusat de participar les agressions als jugadors de Rosario Central

Esports

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dijous el president del club de futbol Bada Bing, Efrén S. S., de 19 anys i resident a Barcelona, acusat de participar en les agressions als jugadors de Rosario Central en un partit de la 3a divisió territorial de futbol. Amb aquesta, ja són set les persones detingudes relacionades amb el cas.

Segons han explicat els Mossos d'Esquadra, Efrén S. S. estava a la graderia durant el partit, però va saltar al terreny de joc quan van començar les agressions més greus. A més, està acusat d'intimidar i agredir una persona que enregistrava en vídeo les agressions fins que va poder fer-se amb la tarjeta de memòria.

Detencions

Les altres cinc detencions relacionades amb el cas es van produir entre els passats 14 i 15 de gener, i un sisè imputat es va entregar al jutjat el 23 de gener. Tres d'aquests detinguts continuen a hores d'ara en presó preventiva. La investigació continua oberta i és possible que s'efectuïn més detencions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.