Esports

Les penyes catalanes del Madrid vestiran Terrassa de blanc l'11 de setembre

Divendres celebren en un restaurant egarenc la seva tradicional trobada abans del partit contra l'Espanyol

El madridisme torna a fer de Terrassa el seu gran feu a Catalunya. La ciutat és, des de fa uns anys, el punt de trobada dels seguidors de l'equip blanc. La Coordinadora de Peñas Madridistas de Cataluña celebra aquest divendres el seu sopar anual, just abans del partit de futbol entre l'Espanyol i el conjunt de Pellegrini, corresponent a la segona jornada de la Lliga, que es juga el diumenge 13 de setembre i que atrau fins a Barcelona seguidors madridistes de tot Catalunya. Es preveu que unes 500 persones participin en el sopar.

El president blanc Florentino Pérez havia de participar en l'acte de Terrassa, però problemes de darrera hora faran que no pugui arribar a Catalunya fins dissabte. A Catalunya hi ha 98 penyes madridistes, quatre de les quals són a Terrassa: la Quinta del Buitre (al barri de La Maurina), La Octava (Sant Llorenç), Can Jofresa i La Tarrasense (Ca n'Anglada).

Aquestes 98 penyes estan repartides en dues plataformes, enfrontades entre elles. Curiosament, les egarenques no formen part del sector que organitza la trobada de divendres, la Coordinadora, sinó de l'altre, anomenat Federació i que té com a secretari portaveu al terrassenc Pere Sánchez, regidor del PP a l'Ajuntament de Terrassa. Sánchez no assistirà a la reunió precisament per aquesta rivalitat.

El sopar servirà per celebrar el 27è aniversari de la Coordinadora i comptarà amb la presència de la junta directiva de l'equip dels gal·làctis.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.