Esports

Sala i Martín assegura que el Barça no farà bogeries per comprar jugadors

Afirma que el futbolista que demani més del que li pertoca per la seva jerarquia dins l'equip, no se'l renovarà

El directiu responsable de l'àrea econòmica del FC Barcelona, Xavier Sala i Martín, ha assegurat que el club no farà bogeries, com ara vendre patrimoni, per fitxar jugadors. L'economista ha explicat que la política del Barça "és aprendre a separar patrimoni i jugadors, i mai vendre patrimoni, com per exemple el miniestadi, per comprar jugadors".

Sobre la polèmica per la retribució salarial dels jugadors, el directiu blaugrana ha defensat al programa Problemes domèstics de Catalunya Ràdio la necessitat de respectar la piràmide salarial: "Si hi ha algun jugador que demana més del que li pertoca per la seva jerarquia dins l'equip, doncs no se'l renovarà".

"No ens tornarem bojos ni en les negociacions salarials ni en les negociacions de compra d'adquisició de jugadors", ha avisat.

Sobre la rendibilitat econòmica que el Barça ha tingut després de guanyar tres títols, Sala i Martín ha deixat clar que el club "és una empresa que ha de guanyar diners i pagar uns jugadors", però ha remarcat que "l'objectiu és guanyar títols".

Pel que fa a la possible candidatura a les eleccions presidencial del FC Barcelona, previstes per l'any que ve, Sala i Martín ha explicat que sobre aquesta qüestió "no s'ha decidit ni parlat ni discutit".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Sara Sánchez repeteix tercer lloc al GP de Gran Bretanya

Girona
 

La quarta corba frustra les opcions d’Àlex Palou a Iowa

Girona
 
 

El cel només el tocarà un

Barcelona
 

Fronteres a cop de pedal

 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona