Esports

Sala i Martín crea recels

Novetats a la directiva del Barça

L'equip de Pep Guardiola va a velocitat de creuer cap als tres títols, però a la directiva de Joan Laporta hi ha prou mala maror pel pròxim nomenament de Xavier Sala i Martín com a directiu del Barça.

Tot i que alguns directius consultats per aquest diari asseguren que la incorporació de l'actual president de la comissió econòmica de l'entitat és "lògica, perquè és potestat del president", alguns altres han rebut com una bufetada el nomenament en sentir-se "menystinguts", tant en el fons com en les formes, per la decisió que ha adoptat Laporta, i fins i tot s'han plantejat dimitir.

"No hi ha cap diferència entre la incorporació de Sala i Martín i la d'altres companys. Particularment no em sento gens emprenyat. Potser per alguns anem massa bé i per això han de dir-se rumors. Aquesta junta està unida. No tenim avui cap colpista", va intervenir ahir el directiu Albert Perrín, conscient, però, que el nomenament de Sala i Martín pot ser interpretat en clau electoral com a eventual delfí de Laporta.

Justament a qui més ha cogut l'arribada del prestigiós economista és als vicepresidents Jaume Ferrer i Joan Franquesa, els que més clarament han pensat a presentar-se en una candidatura laportista a les eleccions de 2010, juntament amb Rafael Yuste.

Segons ha pogut saber l'AVUI, a tots dos els hauria passat pel cap, en calent, plegar a final de temporada perquè s'han trobat dat i beneït el nomenament de Sala i Martín i perquè entenen que aquesta decisió de Laporta expressa poca confiança cap a ells en el futur.

El moment adequat
Ferrer i Franquesa també qüestionen que hagi de ser just aquest dijous que es faci oficial la incorporació a la directiva de Sala i Martín -també la de l'actual síndica del soci, Magda Oranich. Veuen més adequat fer-ho quan s'acabi la temporada, tret que es vulgui capitalitzar l'èxit de l'equip de Guardiola amb el nou directiu ja exercint.

Els nomenaments de Sala i Martín, que no es veu com un home de consens, i d'Oranich també susciten certa polèmica perquè deixen vacants dos càrrecs suposadament neutrals al club, en ple context electoral.

Sigui com sigui, amb el mateix cofoisme amb què llueix les seves americanes, Sala i Martín va confirmar ahir via Facebook que dijous serà nou directiu del Barça.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.