Esports

Ibrahimovic i Abidal s'entrenen amb normalitat, a punt per al duel contra l'Espanyol

El davanter suec i el defensa francès podran estar a disposició de Guardiola per al partit del camp de Cornellà-El Prat. Només Iniesta està a la infermeria

El davanter del FC Barcelona Zlatan Ibrahimovic s'ha entrenat aquest dijous amb normalitat mentre els titulars que van guanyar dimecres al Deportivo (3-0) han dedicat la sessió a recuper-ació. La tornada a l'activitat plena podria fer que Ibrahimovic estigués en condicions de jugar en el derbi de dissabte contra l'Espanyol al camp de Cornellà-El Prat.

La presència de Zlatan Ibrahimovic sobre la gespa de la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí ha estat la notícia del matí a Can Barça, després de la seva lesió en l'escalfament previ al partit contra l'Athletic Club. El suec s’ha exercitat amb la resta de companys mentre els titulars de dimecres han fet treball de recuperació. Abidal  també podria estar disponible per jugar dissabte tot i que no té l'alta mèdica, encara. Actualment, només Iniesta en té encara per dies per recuperar-se de la seva lesió en l'entrenament previ al partit contra el Depor.

A la sessió d'aquest dijous, hi han participat 14 jugadors amb la participació de tres membres del Barça Atlètic: Jordi Masip, Luque i Gai.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.