Esports

Piqué: "Si guanyem el derbi, la lliga estarà molt a prop"

El central català té moltes ganes de debutar al nou camp de l'Espanyol amb una victòria

Escapant-se una mica del discurs sempre prudent del seu tècnic, Pep Guardiola, Gerard Piqué reconeixia després del partit contra el Dépor que si aconsegueixen sumar els tres punts en el derbi contra l'Espanyol tindran gairebé el títol a tocar. "Crec que serà clau el derbi, però si guanyem, la lliga estarà molt a prop".

El central català, però, és plenament conscient que el duel contra el rival ciutadà és el compromís més complicat que tenen fins al final de la temporada. "Serà molt intens, com tots els derbis, i ells encara no tenen la permanència assegurada". A Piqué, que no tem que hi pugui haver joc dur, també el motiva estrenar-se a l'estadi de Cornellà-el Prat amb una victòria.

Com a barcelonista, i després d'haver viscut des de ben petit la rivalitat en les categories inferiors, sap que això suposaria una gran decepció per als jugadors i seguidors de l'Espanyol.

Piqué sempre acostuma a viure amb intensitat tant els clàssics contra el Reial Madrid com els derbis contra l'Espanyol. A més, ha tingut la sort de marcar en partits tan especials com aquests.

La temporada passada, en les semifinals de la copa del Rei contra els blanc-i-blaus va fer el tercer gol en el duel del Camp Nou. En la lliga, contra els espanyolistes només ha perdut una vegada. Va ser l'any 2007 quan jugava cedit al Saragossa


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.