Esports

Guardiola admet que necessita fitxatges però no descarta recórrer al filial

Guardiola ha insistit que Cesc Fàbregas "no vindrà al Barça", i molt probablement, tampoc Emmanuel Eboué

L'entrenador del Barcelona, Pep Guardiola, ha reconegut avui que el seu desig i el de la secretaria tècnica és incorporar "un o dos jugadors" a la plantilla, encara que ha assumit que haurà de recórrer als jugadors del filial "si finalment no es pot fitxar".

Guardiola ha negat que hi hagi discrepàncies amb el director esportiu, Aitor 'Txiki' Begiristain, en insistir que ell "també creu que falten un o dos fitxatges" i ha promès que, passi el que passi, no es permetrà "cap excusa, com va passar l'any passat".

"Si vénen jugadors, doncs bé. I si no, no passa res, perquè el que hi ha ja és bo. Si no es pot, no es pot; tirarem del filial o del juvenil. Hi hauria discrepàncies si jo digués que falten jugadors i Txiki digués el contrari, però no és el cas", ha explicat l'entrenador blaugrana.

Reticent a opinar sobre noms concrets, Guardiola ha insistit que Cesc Fàbregas "no vindrà al Barça", i molt probablement, tampoc Emmanuel Eboué. Tots dos podrien jugar avui el partit d'anada de la prèvia de la Lliga de Campions, cosa que els inhabilitaria per disputar la Champions amb el Barça.

Guardiola ha assegurat desconèixer "quants diners té el Barça per gastar-se" en fitxatges, encara que ha concedit que hi ha "prou jugadors" que desitgen fitxar pel Barcelona. "Però ha de coincidir el preu, l'interès del club i altres factors", ha matisat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.