Esports

Ronaldinho: "Som com el Barcelona"

"Veig el Milan d'avui i sóc feliç. Juguem com el Barcelona i a Itàlia ningú no juga així", ha declarat el davanter brasiler

Ronaldinho Gaúcho, davanter brasiler del Milan, està completament convençut que el joc del seu equip és tan brillant com el del Barcelona, el seu anterior club.

"Veig el Milan d'avui i sóc feliç. Juguem com el Barcelona i a Itàlia ningú no juga així", ha declarat l'exbarcelonista al diari Gazzetta dello Sport.

Ronaldinho, que viu un gran moment de joc amb el Milan, ha assegurat que ha superat el sotrac i que ara és feliç amb la samarreta rossonera, ja que ha trobat continuïtat en el joc i a l'equip li va molt bé.

"Leonardo ha estat molt intel·ligent en trobar aquest sistema amb tres davanters, un mitja punta i posar junts tants homes de talent que se sacrifiquen pel grup", ha afegit el brasiler.

Ronaldinho ha estat un dels protagonistes de l'última victòria a la Lliga contra el Lazio (2-1) en ser l'autor de la passada que va rematar de cap Pato i va donar el 2-0 al seu equip.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.