Esports

Adrian Sutil, primer classificat dels entrenaments lliures a Bahrain

Fernando Alonso, en l'estrena del seu F-10, ha quedat segon a només 183 mil·lèsimes del pilot de Force India. Els catalans Jaume Alguersari i Pedro Martínez de la Rosa han quedat onzè i dissetè respectivament

Adrian Sutil, pilot de l'escuderia Force India, ha sorprès els favorits i ha marcat el millor temps de la primera ronda d'entrenaments lliures del Gran Premi de Bahrain.

El pilot alemany ha estat el més ràpid en la primera cursa de la competició amb un temps d'1:56.583, seguit a només 183 mil·lèsimes pel pilot asturià Fernando Alonso. El pilot asturià ha demostrat la competitivitat del seu F-10, ja que ha estat el millor classificat dels aspirants al títol.

El matí ha estat molt positiu per Ferrari: a més de la segona plaça d'Alonso, el seu company d'escuderia Felipe Massa ha quedat quart a escasses mil·lèsimes del tercer classificat, el polonès de Renault Robert Kubica. No obstant, aquests primers entrenaments lliures no serveixen per definir exactament el potencial dels monoplaces, ja que els pilots han rodat només unes vint voltes.

El set cops campió del món Michael Schumacher, que inicia una nova etapa amb Mercedes, ha quedat en una discreta desena posició, superat pel seu company d'escuderia Nico Rosberg. Jenson Button i Lewis Hamilton, companys a McLaren i també aspirants a guanyar el Mundial, han quedat en cinquena i sisena posició.

Jaume Alguersuari, de Toro Rosso, ha acabat l'entrenament onzè, i Pedro Martínez De la Rosa, de BMW Sauber, només ha pogut firmar el dissetè temps a la classificació, superant els dos minuts.

La segona sessió de lliures començarà a les 12 del migdia hora catalana.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.