Esports

Quatre campions del món competiran al Mundial 2010 de Fórmula 1

Schumacher, Alonso, Hamilton i Button iniciaran la pugna pel títol aquest cap de setmana al Gran Premi de Bahrain

El Campionat Mundial de Fórmula 1 de 2010, que comença aquest cap de setmana amb la disputa del Gran Premi de Bahrain, es presenta com un dels més igualats dels últims anys. Sobre el circuit s'enfrontaran quatre campions del món: Michael Schumacher (Mercedes), Fernando Alonso (Ferrari), Lewis Hamilton (McLaren) i Jenson Button (McLaren). Entre tots sumen un total d'onze títols.

Només Schumacher, que torna a la competició després d'estar retirat tres anys, acumula al seu currículum set campionats (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003 i 2004), molt per sobre dels dos aconseguits per Alonso els anys 2005 i 2006 i els solitaris títols de Hamilton (2008) i Button (2009), els dos últims vencedors i actuals companys d'escuderia.

A més, els quatre campions mundials, que al costat de l'alemany Sebastian Vettel i del brasiler Felipe Massa parteixen com a grans aspirants al títol, es troben entre els equips favorits per guanyar la competició, fet que assegura una lluita molt disputada per la primera posició de la classificació general.

Fins divendres no es faran els primers entrenaments al circuit de Sakhir, el segon més llarg del Mundial, amb més de sis quilòmetres, però els pilots ja s'han deixat veure. Entre ells, els catalans Pedro Martínez de la Rosa (BMW) i Jaume Alguersuari (Toro Rosso).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.