Esports

El 'showtime' ens visita

El matx podria enfrontar el campió d'Europa i el de l'NBA. Les entrades, a la venda el 9 de juny; abonats i socis, però, les podran comprar dos dies abans

El mític pivot Kareem Abdul-Jabbar, integrant d'aquells irrepetibles Lakers del showtime, va aterrar ahir a Barcelona per presentar el duel que el 7 d'octubre vinent disputarà al Palau Sant Jordi el conjunt de Los Angeles, en de la gira NBA Europe Live que organitzen l'NBA i l'Eurolliga.

"És un plaer ser aquí; Pau Gasol està molt orgullós d'aquesta ciutat i ara entenc per què", va dir Abdul-Jabbar, que es va mostrar convençut que el partit serà tot un espectacle únic. I és que els Lakers tornen a Europa per primer cop des de l'Open McDonald's del 1991 (quan van estar a punt de perdre amb la Penya, 116-114), i ho faran per enfrontar-se amb l'actual campió europeu, en el que pot convertir-se en una mena de copa intercontinental oficiosa si els grocs revaliden el títol en l'NBA.

Un al·licient afegit a un enfrontament històric, amb Pau Gasol tornant un altre cop a casa, però ara acompanyat de Kobe Bryant i en les files d'un dels equips més mítics de la lliga nord-americana, que acumula 15 títols. "Espero que els Lakers facin la seva feina i s'enfrontin el millor d'Europa amb el campió de l'NBA", va dir el president Joan Laporta, que va apuntar que el partit "promou la imatge internacional" del Barça.

El president, a més, somia el triomf, tot i ser un amistós. "Allà els va anar de ben poc [recordant el duel d'ara fa un any a Los Angeles, on el Barça va perdre per 108-104] i anirem amb esperit competitiu", va afegir el president, que va fer d'amfitrió d'Abdul-Jabbar al Palau Blaugrana al costat del directiu Josep Cubells, l'exjugador Roberto Dueñas, el director executiu de l'Eurolliga, Jordi Bertomeu, i la representant de l'NBA Sophie Goldschmidt.

Les entrades es posaran a la venda el 9 de juny, a través de Servicaixa. Dos dies abans, però, ja ho podran fer els abonats del Palau i després els socis del Barça, que tindran prioritat. L'expectació és màxima i Cubells reconeixia que es podria omplir un recinte més gran.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.