Esports

Marcelo: "Prefereixo que el Barça no estigui a la final de la lliga de Campions"

El defensa del Reial Madrid Marcelo Vieira ha assegurat que prefereix "que el Barcelona no estigui a la final de la Lliga de Campions" que es disputarà al maig al Santiago Bernabéu, una vegada eliminat l'equip madridista de la competició

El jugador brasiler del Reial Madrid Marcelo Vieira ha evitat mostrar les seves preferències sobre el guanyador de la lliga de Campions, tot i que sí ha reconegut que no li agradaria que el FC Barcelona disputés la final en el Santiago Bernabéu.

"No prefereixo que guanyi ningú. Si estigués el Madrid preferiria que el Madrid guanyés, però no tinc cap equip. És molt difícil parlar-ne perquè no estem a la competició, però, personalment, és millor que el Barça no estigui a la final", ha explicat.

El brasiler ha afirmat també que, superada la decepció europea, el vestuari està " més tranquil" i centrat en els pròxims compromisos. "Hem d'aixecar el cap i seguir treballant. No podem mirar enrere, anem a mort a per la lliga", ha sentenciat.

Preguntat sobre la duresa que alguns rivals utilitzen amb el seu company Cristiano Ronaldo, el brasiler ha dit saber que aquest "té un estil de joc molt diferent de Messi i ningú vol ser regatejat per ell, i per això intenten donar-li puntades de peu", encara que ha restat importància a l'assumpte, perquè "això al futbol és molt normal", ha assegurat.
 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.