Esports

Mourinho: "Costa perdre quan sols guanyar-ho tot"

L'entrenador de l'Inter de Milà insinua que Pep Guardiola no ha sabut perdre

Provocador en la derrota i encara més en la victòria, Mourinho va tenir retrets per a tothom.

Respecte a Pep Guardiola, amb qui havia intercanviat gestos i paraules a la banda, va insinuar que no havia sabut assumir la derrota: "Sempre és difícil perdre, sobretot per a qui no hi està acostumat, per a qui sol guanyar sempre". I també va confirmar que havia discutit amb Xavi Hernández al túnel de vestidors. "Hi vaig coincidir a Barcelona, hi tinc una bona relació i m'encanta com a jugador, però m'ha parlat dels àrbitres i li he contestat perquè estava mentint. Li he preguntat si no recordava l'eliminatòria del Chelsea de la temporada passada", va dir el portuguès en referència al polèmic arbitratge que el noruec Ovrebo va fer a Stamford Bridge.

Mou, de fet, va assegurar que l'actuació arbitral no havia tingut influència en el resultat final, i va fer referència a un fora de joc inexistent xiulat a Diego Milito en els primers minuts.

Però no van ser només els rivals els que van rebre, ja que Mou també va criticar amb duresa l'actitud de Balotelli, que es va enfrontar amb l'afició. "Entenc el públic, perquè tot l'equip havia treballat duríssim, i després entra Balotelli i fa això... Deu ser cosa meva, que no el sé motivar", va ironitzar sobre el davanter, a qui l'Inter obrirà un expedient disciplinari.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
El Braithwaite i l'Espanyol
Martin Braithwaite

Una relació tòxica

barcelona
 

Olimpíada albanesa

 
 

El Bàsquet Girona se suma al Barça i farà una gira a la Xina

GIRONA
 

De Jong, en espera

barcelona
 

I demà, diumenge

barcelona
 

El Montpeller apuja el llistó

girona
 

Mercat en ‘stand by’

girona