Esports

L'Espanyol inaugura el camp de Cornellà

"Junts hem pogut arribar a la terra promesa", assegura Sánchez Llibre. El camp s'inaugurarà oficialment el 2 d'agost amb un partit amistós contra el Liverpool

El president de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, ha assenyalat aquest divendres en l'acte simbòlic d'entrega de claus del nou estadi de Cornellà-el Prat que gràcies a l'esforç i treball de totes les institucions l'Espanyol ha arribat "a la terra promesa".

"Sabeu el que ha costat i el sofriment d'aquests anys, però gràcies a l'ajuda de tots hem pogut arribar a la terra promesa. Montjuïc, per a mi, no ha estat una travessia pel desert perquè esportivament hem crescut, però la mentalitat espanyola és tenir casa pròpia", ha comentat.

En el seu parlament, Sánchez Llibre ha agraït el suport de tots els consellers i de les diferents institucions que han col·laborat en la construcció del nou estadi. "José Luis Morlanes em va ensenyar aquests terrenys el 2001 i aviat vam posar fil a l'agulla", ha subratllat.

El president blanc-i-blau, a més, ha agraït el tracte rebut per l'Ajuntament de Barcelona durant els dotze anys d'estada a l'estadi olímpic Lluís Companys de Montjuïc i també ha tingut un record per a la ciutat de Sant Adrià, on està ubicada la ciutat esportiva del club.

La secretària general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, Anna Pruna, ha remarcat que el final del conte no podia ser més feliç i que l'esport català considera l'Espanyol com un dels seus patrimonis, a més d'exalçar la figura del president blanc-i-blau.

"És l'autèntica periquito fènix. Gràcies al que fa està aconseguint que l'Espanyol sigui més estimat per la societat catalana. Sense ell no seríem aquí i haver remuntat el vol després del que ha viscut aquest club tampoc hagués estat fàcil", ha remarcat.

Pruna ha insistit que els somnis s'acaben fent realitat i ha parlat de la importància dels símbols. "No es pot explicar la història d'aquest club centenari sense pensar en l'ocell fènix que cada seguidor de l'equip té al seu interior", ha manifestat.

Lluís Tejedor, alcalde del Prat de Llobregat, ha apuntat que el veritable protagonista d'aquesta història és Sánchez Llibre. "A les persones se les ha de jutjar pel que fan i no pel que diuen, i aquest estadi és un exemple del que representa aquesta entitat", ha indicat.

Antonio Balmón, alcalde de Cornellà de Llobregat, ha recordat que han estat sis anys d'intens treball i que l'estadi representa no només un motor esportiu sinó econòmic, ja que donarà molta vida a aquestes poblacions del Baix Llobregat.

El nou estadi de l'Espanyol s'inaugurarà oficialment el pròxim 2 d'agost amb un partit amistós contra el Liverpool, encara que prèviament els veterans del club català jugaran un triangular com a prova pilot.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Espanya i la crisi d’identitat catalana

FILÒSOF
 
El protagonista
Lamine Yamal

O Rei Lamine

BARCELONA
 
 

Poder sense discussió de Pogacar

BARCELONA
 
Joan Sagué
EXJUGADOR DEL GIRONA FC DURANT VUIT TEMPORADES (1985-1993) I EXCAPITÀ

“És molt més exigent el futbol d’ara”

FIGUERES
 

Dani Olmo: Bota d’Or i cap de diamants

BARCELONA
 

Lògica futbolística

barcelona
 

Alcaraz lidera el canvi

BARCELONA / LONDRES