1-1: L'Espanyol salva l'empat contra el Getafe

Ha marcat Manu, del Getafe, al minut 28 i Osvaldo, de l'Espanyol, al minut 50

L'Espanyol ha aconseguit empatar al Coliseum Alfonso Pérez (1-1) i, així, ha frenat les aspiracions del Getafe d'apropar-se als lloc europeus.

El primer gol l'ha marcat Manu del Moral, del Getafe, al minut 28. L'argentí Pablo Daniel Osvaldo, amb un gran gol, ha fet l'empat en el minut 50, a la segona part.

Per intentar guanyar, Míchel ha fet entrar Jaime Gavilán i Dani Parejo quan quedaven menys de vint minuts, però no han aconseguit l'èxit. Mentrestant, l'Espanyol ja donava per bo l'empat i s'ha mantingut a l'espera d'un contraatac.

Fitxa tècnica
1.- Getafe: Codina; Miguel Torres (Cortés, min. 71) Rafa, Belenguer, Mané; Casquero, Boateng; Pedro León, Adrián (Gavilán, min. 68), Manu del Moral (Parejo, min. 68); Miku.

1.- Espanyol: Kameni; Chica, Víctor Ruiz, Pareja, Didac; Moisés, Baena; Marqués (Coro, min. 53), Luis García (Verdú, min. 71) Callejón; Osvaldo (Iván Alonso, min. 79).

Gols: 1-0, min. 27: Manu del Moral. 2-2: m.54: Osvaldo

Àrbitre: Ramírez Domínguez. Targeta groga per a Rafa (min. 42), Parejo (min. 86) i Boateng (min. 86), del Getafe. I per a Víctor Ruiz (min. 46), Pareja (min. 56) i a Moisés (min. 86), de l'Espanyol.