Esports

L'Espanyol afronta una prova de duresa contra l'Atlético

L'Espanyol farà valer la fiabilitat casolana contra un Atlético eufòric. Els madrilenys posaran l'equip de gala amb Agüero i Forlán en punta. Enllacen 6 partits sense guanyar a fora i els locals, 8 sense perdre a casa

L'Espanyol afronta l'últim tram de la temporada amb l'exigència d'enllestir tan aviat com sigui possible la permanència. Ara mateix el millor aliat dels blanc-i-blaus ha estat la fiabilitat a Cornellà-el Prat.

El nou estadi és un fortí per als homes de Pochettino, que fa vuit partits consecutius que no perden i han obtingut 18 punts dels 24 últims en joc al seu feu. Una imatge que és ben diferent quan s'allunya fora de casa, on no guanya des de la tercera jornada de lliga.

L'Espanyol ha fonamentat la seva collita de punts a l'empara de la seva afició i ara tindrà el handicap que dels quatres últims partits al seu feu tres seran contra rivals de gran envergadura.

El primer equip d'aquesta sèrie és l'Atlético de Madrid i després vindran el Barça i el València acabaran la lliga a Cornellà-el Prat amb un equip més assequible com és l'Osasuna. Això obligarà l'Espanyol a mantenir les seves bones prestacions a casa contra els grans conjunts de la lliga i a no baixar el llistó perquè, en cas contrari, podria veure compromesa una permanència assequible, que és convertiria en agònica amb el pas de les jornades.

Si no està a l'altura haurà de superar l'assignatura pendent de guanyar lluny de casa, contra rivals com el Racing, l'Almeria i el Saragossa, que lluiten com ell per la permanència, i acabar la lliga a l'Ono Estadi del Mallorca, un dels equips més forts al seu feu.

Per aquest motiu el partit d'avui contra els colchoneros és vital per a les aspiracions dels blanc-i-blaus. Un triomf serviria per aplanar el camí i calmar els ànims.

A més, seria una victòria contra un conjunt de prestigi molt en forma en aquest darrer tram de la temporada, en què està instal·lat en la final de la copa i en les semifinal de l'Europa League.

El punt dèbil de l'Atlético són els partits a domicili. Els madrilenys fa sis partits consecutius que no guanyen i saben que si volen arribar a una plaça europea necessiten millorar el rendiment lluny del Vicente Calderón.

L'altre punt en contra dels homes de Quique Sánchez Flores serà la fatiga i el desgast que arrossegaran pel partit de dijous de l'Europa League contra el València.

L'Espanyol està conscienciat que gran part de les possibilitats de triomf consistiran a marcar un ritme infernal i d'alta intensitat des del primer minut per ofegar els colchoneros. Quique posarà tota la carn a la graella i farà jugar l'equip de gala amb Agüero i Forlán en punta, amb l'única absència de Simão, baixa per sanció.

Pochettino tornarà a repetir el mateix onze que va empatar a Getafe amb la possible variant de Verdú, que podria ocuparà la mitja punta en detriment de Fernando Marqués.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.