Esports

BMW negocia el fitxatge d'Alonso

Fórmula 1

L’escuderia BMW i Fernando Alonso estan negociant la incorporació del pilot asturià, actualment a Renault, de cara a la temporada que ve. No és un rumor més dels molts que han corregut en els últims mesos sobre el futur del bicampió mundial, sinó que és una realitat confirmada ahir pel director de comunicació de la firma alemanya a l’Estat espanyol, Gigi Corbetta.


Durant molts mesos s’ha estat alimentant el rumor que Fernando Alonso aniria a Ferrari on l’esperaria un dels dos monoplaces més competitius de la graella. L’altre, obviament, és el de McLaren, que està descartat per la mala experiència del 2007 entre el pilot i l’escuderia de Ron Dennis.


No obstant, divendres passat, l’equip italià va posar fi a aquesta història, confirmant Felipe Massa i Kimi Räikkönen, la seva actual parella de pilots, fins al 2010, i això ha convertit automàticament BMW-Sauber en l’únic equip que pot oferir a Fernando Alonso el que està buscant desesperadament després del calvari del seu retorn a Renault.


Procés obert
“Les converses ja existien abans, perquè BMW va encetar un nou intent d’aproximació a Fernando, però la notícia de la renovació de Räikkönen [per Ferrari] ha accelerat el procés. La negociació s’ha engegat i ara hem d’esperar potser fins a final de temporada”, explicava ahir Gigi Corbetta a la Cadena SER.
 

Aquesta impressió la va confirmar plenament el director de l’escuderia alemanya, Mario Theissen, que inicialment tenia fixada la data del 15 de setembre per anunciar la composició de l’equip per al 2009, però ahir va ajornar definitivament la qüestió. “Al final de temporada anunciarem la nostra parella de pilots per a l’any que ve. Hi ha hagut moltes especulacions en aquest sentit, però no hi entrarem i ens agafarem el temps necessari per prendre una decisió”, va afirmar ahir a la web de l’escuderia, hores després de deixar la porta ben oberta a Alonso sobre el mateix circuit de Monza: “És evident que som l’equip més fort que té un volant vacant per a la pròxima temporada i veurem què passa”.
 

BMW-Sauber ha aconseguit aquest any la seva primera victòria al GP del Canadà de la mà del jove pilot polonès Robert Kubica, que és l’únic que té assegurada la seva plaça a l’equip l’any que ve. L’altra volant és actualment responsabilitat de Nick Heidfeld, que té tots els números per abandonar l’escuderia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.