Esports

Fernando Alonso aconsegueix la segona victòria consecutiva al Mundial

Fórmula 1

Fernando Alonso (Renault) ha aconseguit la seva segona victòria consecutiva de la temporada, a l'imposar-se al Gran Premi del Japó de Fórmula 1 per davant del polonès Robert Kubica (BMW) i del finlandès Kimi Raikkonen (Ferrari).

El brasiler Felipe Massa (Ferrari), vuitè, ha retallat un punt en relació al líder del mundial el britànic Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes), que ha finalitzat en la dotzena posició, després d'haver estat sancionats, tots dos, pels incidents en les primeres voltes.

La victòria d'Alonso s'ha forjat pràcticament en la primera corba quan els McLaren de Hamilton i del finlandès Heikki Kovalainen s'han passat de frenada en la primera corba i han obligat als Ferrari a sortir per evitar la col·lisió, formant-se darrera d'ells un autèntic caos. Alonso s'ha situat segon darrera de Kubica, que havia guanyat cinc posicions, i després de la primera parada per proveir-se de gasolina ha quedat clar que, tret dels incidents, la victòria era seva.

Després d'Alonso, Kubica i Raikkonen, ha completat l'èxit de Renault el brasiler Nelson Piquet, quart, cinquè ha estat el Toyota de l'italià Jarno Trulli, i sisè el francès Sebastien Bourdais (Toro-Rosso), que pot perdre el seu lloc quan els comissaris investiguin un incident que ha tingut al sortir a reposar per segona vegada on ha tocat Felipe Massa.

A falta de dues carreres, el líder del mundial, Lewis Hamilton, té sis punts d'avantatge sobre Felipe Massa, que en pot guanyar un més si sancionen a Sebastien Bourdais, i dotze sobre el Robert Kubica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.