Esports

Samaranch veu en Obama un inconvenient per Madrid 2016

Esports

El president d'honor del Comitè Olímpic Internacional (COI), Joan Antoni Samaranch, considera que l'elecció de Barack Obama, com a nou president dels Estats Units suposa un "inconvenient" per a la candidatura de Madrid 2016.

Madrid és amb Tòquio i Rio de Janeiro, rival de Chicago, la ciutat que va adoptar fa més de vint anys al president electe nord-americà i en què va iniciar la seva carrera política.

Samaranch ha reconegut que Obama és un "inconvenient" si s'involucra en la candidatura de Chicago i viatja a Copenhaguen el 2 d'octubre de 2009, dia en el qual s'anunciarà la seu dels Jocs Olímpics de 2016.

Tot i així, el president honorífic del COI s'ha mostrat esperançat en què Madrid sigui elegida ciutat olímpica perquè "l'organització està treballant molt bé". "És l'única candidata que té el 75% de les instal·lacions esportives acabades i l'any que ve estrenarà un centre de tennis que pot convertir-se en el millor del món", ha afegit durant el lliurament del V guardó Laurus Ferrer Salat a la Reial Federació Espanyola d'Hoquei.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.