Esports

Dani Alves, portada del nou 'Plaers' aquest diumenge

El futbolista del FC Barcelona Dani Alves serà el protagonista del suplement Plaers del diari AVUI d'aquest diumenge, que aquest cap de setmana estrena una remodelació de forma i continguts. Es tracta d'una entrevista i una sessió de fotos en exclusiva, en què el lateral brasiler del Barça parla de la seva vida personal i professional.

D'aquesta manera, Alves explica com el va marcar la mort del seu pare, que a la seva dona no li agrada el futbol i que per a ell ha estat "molt important formar una família". Alves també parla de la seva trajectòria futbolista, des que va fitxar pel Bahia fins que va entrar al Sevilla, on s'hi va passar cinc temporades i mitja. El "pas definitiu com a futbolista", però, va ser el Barça. "No hi ha res més gran", diu.

El lateral brasiler també parla del vestidor del Barça, dels seus companys d'equip, de la seva arribada a Barcelona i del català perquè "m'agrada integrar-me als llocs on he de viure i treballar".

L'entrevista, realitzada pel periodista de RAC-1 Raül Llimós, i les fotografies, del fotògraf de Playboy Takuro Takeuchi, són un exemple de la línia que seguirà a partir d'ara el suplement Plaers. La reformulació del Sortim -que es publica els divendres- i de Plaers, que a partir d'ara tenen com a editora la societat Prisma Publicacions, en què hi ha com a accionistes el Grup Godó i el Grup Planeta, obeeix a una voluntat decidida de mantenir un procés continu d'actualització, que afecta àrees i àmbits com ara la selecció de continguts, el seu tractament i la seva presentació.

Així, entre altres resultats, es produeix en tots dos suplements un reforç del paper de les entrevistes i, en el cas del suplement Sortim, de l'orientació lúdica de les seves propostes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.