Esports

El Regal Barça fa valer la seva defensa (81-67)

Lliga ACB

El Regal Barça va sumar ahir davant el Gran Canària (81-67), al Palau Blaugrana, la cinquena victòria consecutiva a la Lliga ACB, que el referma en el segon lloc en solitari després de 21 jornades. Navarro (21 punts, amb 3/5 triples), Fran Vázquez (17 punts, 8 rebots i 4 esmaixades) i Ilyasova (15 p i 6 r) van liderar el triomf de l’equip català.

Una victòria que es va gestar amb l’encert en els triples (9/16 després de portar un 8/10) i amb una gran defensa a la segona part, en què el Barça només va encaixar 23 punts. I dins d’aquesta feina defensiva va destacar el marcatge de Basile a English, a qui va deixar amb només 5 punts.

Hi va haver una baixa d’última hora per banda. Lakovic no va jugar per uns problemes respiratoris i Freeland per una lesió en un turmell. El Gran Canària va resistir molt bé fins al descans (43-44) amb els punts interiors de Savané i Augustine, però en el segon temps la defensa blaugrana va fer estralls en un Gran Canària que va estar més de 6 minuts sense anotar a l’inici del tercer quart (56-44 després d’un 13-0) i gairebé 5 minuts al començament de l’últim quart (72-55). El Barça també va donar espectacle, sobretot en dues triangulacions que van culminar Ilyasova i Barton amb sengles esmaixades.

Per part blaugrana van jugar: Sada (3), Navarro (21), Basile (6), Ilyasova (15) i Santiago (0) –cinc inicial–; Barrett (4), Barton (5), Trias (4), Andersen (4), Fran Vázquez (17) i Roger Grimau (2). En el Gran Canària: Norris (6), Moran (0), English (5), Augustine (16) i Savané (11) –cinc inicial–; Fisher (8), Moncasi (7), Kickert (2), Sanders (8) i Mario Fernández (4).

Aquest migdia (12.30 h, 33), el Ricoh Manresa i el Joventut s’enfrontaran al Nou Congost. Jaume Ponsarnau i Sito Alonso disposaran de tots els seus efectius i a la Penya ja podrà debutar Coby Karl.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.