Esports

Sisena plata per a l'equip de Mengual

L'equip espanyol de natació sincronitzada ha quedat altra vegada per darrera de les russes

L'equip espanyol de natació sincronitzada ha aconseguit avui la seva setena medalla, una altra de plata, en el Mundial de Natació de Roma 2009, després de proclamar-se subcampiona del món de sincronitzada per equips en rutina lliure.

L'equip espanyol, que es va proclamar dimecres campió del món en la disciplina d'estil lliure combinat, ha tornat a quedar en segona posició en una final amb una puntuació de 98.167 que l'ha situat només per darrere de Rússia.

Les nedadores russes han obtingut una valoració de 99.167, que les ha situat per davant de les espanyoles i de les xineses, terceres a la final amb 97.167, puntuació que no ha acabat de satisfer el públic, que ha escridassat els jutges.

L'equip de Gemma Mengual ha executat una coreografia basada en els ritmes instrumentals del tema La casa encantada del músic Salvador Niebla.

A més de Mengual l'equip el forma Ona Carbonell, Raquel Corral, Margalida Crespi, Andrea Fuentes, Thais Henriquez, Paula Klamburg i Irina Rodríguez.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.