Esports

Gemma Mengual prepararà els Jocs Olímpics de Londres després de la maternitat

La nadadora explica que voldria pujar al podi amb el seu fill en braços

La nedadora catalana Gemma Mengual ha assegurat avui que té previst començar a preparar els Jocs Olímpics de Londres 2012 quan es recuperi del naixement del seu primer fill en el mes de novembre.

"Aquest any ja me l'havia plantejat com a sabàtic. La meva intenció era quedar-me embarassada i m'ha sortit com esperava. Així que tingui la criatura i em recuperi de l'embaràs seguiré entrenant", ha assegurat una exultant Mengual a la presentació del XI Campionat d'Espanya Infantil de natació sincronitzada que se celebrarà a les localitats biscaïnes de Sestao i Barakaldo.

La medallista olímpica, mundial i europea ha reconegut amb un eloqüent gest la seva emoció en imaginar-se al podi londinenc recollint una medalla amb el seu fill en braços. "Estaria bé tancar el cercle amb l'or. Sabem que és difícil perquè Rússia sempre està aquí i és un rival molt potent, però mai hem de deixar d'intentar acostar-nos a elles perquè és una forma d'assegurar-nos el podi", ha comentat.

Després de la roda de premsa, la barcelonina ha ofert una exhibició a la piscina de Las Planas al costat d'un grup de nenes del Sincro Sestao, club organitzador.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.