Articles

Gemma Mengual amb ‘burquini’

Dos negroni

M’escriu una lectora a propòsit de l’article d’ahir sobre la dona francesa que pretenia banyar-se amb burquini en una piscina pública. Em diu que si se li prohibeix banyar-se amb el burquini, potser estem barrant-li el pas a una futura nedadora d’elit.

Té raó. I és per això que totes les usuàries catalanes del burquini han d’anar a banyar-se a les Picornell. Quan surtin s’hauran endut tota l’aigua, però a canvi estarem formant nedadores musulmano-catalanes d’elit, que potser algun dia podran competir (vestides amb el burquini de la selecció catalana).

És cert que es fa difícil
fer un rècord del món amb una burca posada (que deu pesar). Per això, a les competicions, a partir d’ara, s’hauria de penalitzar amb uns segons de temps les nedadores impures que es llancen a l’aigua amb biquinis occidentals. (O això o obliguem totes les competidores a dur el burquini.)

Però qui diu natació, diu natació sincronitzada. A mi, res m’agradaria més que veure que les nostres compatriotes en burquini agafen el testimoni de la Mengual. Seria preciós veure l’equip del Club Natació Raval, amb els burquinis de gala, competint per l’or, al so de la melodia Wardit ayn-l-rimmani. De tota manera, em pregunto: si a una d’elles li ve rampa, podria ser salvada per les mans impures del socorrista o l’hauríem de deixar ofegar? Hauríem de menester una socorrista amb burquini? Si és així, podria posar-se un casquet de bany amb la creu distinitiva al damunt de la caputxa?

I quan pugin al pòdium, serà del tot incorrecte que facin allò que es fa a les curses de cotxes de destapar una ampolla magnum de cava (Mahoma prohibeix l’alcohol). Proposo, per mor de la concòrdia entre cultures, que a partir d’ara tots els atletes que pugin al pòdium, en lloc de ruixar els membres de l’equip amb cava, ho facin amb te a la menta acabat de fer.




Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.