Esports

Per Sánchez Llibre, el 2009 "és per oblidar"

De cara al 2010, el president de l'Espanyol comenta que espera fer "una bona campanya" i que sigui "tranquil·la"

Tot i la inauguració del nou estadi de Cornellà-el Prat i la magnífica segona volta de l'equip a la Lliga que va evitar el descens, l'espanyolisme va quedar marcat per la mort de Dani Jarque durant el 2009. Així ho sent un Daniel Sánchez Llibre que ahir va mantenir la clàssica trobada nadalenca amb representants de mitjans informatius.

"El 2009 és un any per oblidar per la mort de Dani Jarque. Hi ha hagut coses molt bones, altres de menys bones i una altra de dolentíssima. La inauguració de l'estadi va ser una de les millors coses que hem pogut viure els periquitos, però al cap de sis dies vam tenir la gran desgràcia de la mort de Jarque", va recordar el president, que pel que fa a l'aspecte merament esportiu posa "una nota de sis, tot i que el segon trimestre va ser bo".

De cara al 2010, el mandatari va comentar que espera fer "una bona campanya" i que sigui "tranquil·la". "Amb el nou estadi i els 35.000 esperem anar cap endavant. Tenim unes possibilitats, però s'han d'esgotar al màxim".

I pel que fa a la possibilitat de fer algun fitxatge en el mercat d'hivern, Sánchez Llibre va declarar que el club té "molt clares les seves possibilitats econòmiques" i en aquest sentit va explicar que té previst reunir-se avui mateix amb el conseller responsable de la parcel·la esportiva, Germán de la Cruz, per tractar sobre aquest assumpte.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El cel només el tocarà un

Barcelona
 

Fronteres a cop de pedal

 
 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona
 

Messi, una llegenda infinita

Barcelona
 

Krejcikova apel·la al talent i guanya el títol a Londres

BARCELONA / LONDRES