Esports

Sánchez Llibre garanteix la continuïtat de Tintín Márquez

Futbol

El president de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, ha assegurat aquest dilluns que Bartolomé Tintín Márquez seguirà sent l'entrenador del conjunt blanc-i-blau i que en cap moment s'ha valorat buscar-li un recanvi.

"Garanteixo que sí que continuarà, perquè tenim tota la confiança en el tècnic. És una aposta que vam fer a l'estiu i no la canviarem ara. És veritat que els últims partits no han anat bé, però no pensem en cap tipus de substitut", ha afirmat.

Sánchez Llibre ha mantingut una llarga reunió aquesta tarda amb el director esportiu de l'entitat, Paco Herrera, i amb el conseller responsable de l'àrea esportiva, Germán de la Cruz, a Vilassar de Mar per tractar l'actual situació de l'equip blanc-i-blau, que ha perdut els últims tres partits de Lliga.

El màxim mandatari de l'Espanyol entén que l'afició estigui molesta pels últims resultats de l'equip –"hi té dret", ha dit–, encara que ha matisat que el partit contra l'Sporting de Gijón no serà un referèndum ni un ultimàtum per a la continuïtat de Márquez al capdavant de l'equip.

"He parlat amb l'entrenador. Està tranquil i convençut que l'equip tirarà endavant. L'equip està al seu costat i confio en les seves possibilitats, tot i que ara estem travessant un petit sotrac", ha remarcat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.