Esports

L'onze de Márquez es manté a tres punts del descens amb un ridícul a Santander

Lliga BBVA

Cap mena de reacció. Ni les xerrades ni el treball específic amb la defensa durant la setmana no van servir de res, perquè l'Espanyol va tornar ahir de Santander amb un contundent 3-0 al sarró. I gràcies, perquè podia haver estat molt pitjor. Kameni va encadenar la tercera jornada consecutiva regalant gols i, com va passar contra el Numància, cada arribada local significava un gol. Tres ocasions, tres dianes. Si s'hi suma que Tamudo i Luis García no viuen un bon moment, la mescla dóna el desastre com a resultat, acostant-se de manera temerària a la zona de descens.

No hi va haver temps de veure com afrontava l'Espanyol el partit. Només havien passat nou minuts quan Kameni va convertir una centrada sense perill aparent en l'1-0 via Marcano. El camerunès venia d'empassar-se l'1-0 a Riazor i el quart del Numància en una ratxa que està fent molt de mal a l'equip.

L'Espanyol va mirar de reaccionar, acostant-se a la imatge que ambiciona Tintín Márquez. Domini, ràpida recuperació de pilota i intent d'atacar amb celeritat a través d'Àngel o les bandes. El problema és que els puntes ara fan feredat. Si el debat Tamudo fa setmanes que s'arrossega, caldria sumar-hi un Luis García que va començar la Lliga endolladíssim i que ara no en toca cap. L'asturià va disposar de dues arribades, però mals controls van deixar-lo sense opció. L'onze barceloní fregava l'empat quan Béranger va fer un misto en un rebuig i Óscar Serrano, ironies del destí, va aprofitar el rebot: 2-0.

El Racing va poder fer el 3-0 tot seguit en un penal d'Àngel exagerat per Pereira, si bé l'Espanyol va gaudir de la millor oportunitat just abans del descans quan Toño va lluir reflexos a un pam de Tamudo. Ni encert ni sort.

Desastre Kameni
La segona meitat va arrencar amb la sensació que era el Racing: més endollats, amb més grapa i la ment més desperta. L'Espanyol va mirar de reaccionar i es va trobar el 3-0 per una badada en defensa, ajudat per un Kameni que va caure a terra molt de pressa i sense que Pereira fintés gaire.

El 3-0 va comportar la desconnexió. L'Espanyol va dir prou i en podia haver sortit molt més escaldat, però el pal i la mala tarda de Tchité van evitar que el Racing agreugés la ferida de l'Espanyol a la deriva. El descens s'apropa i el crèdit de Márquez va en descens perquè l'equip, en lloc d'avançar, involuciona.

 

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La quarta corba frustra les opcions d’Àlex Palou a Iowa

Girona
 

El cel només el tocarà un

Barcelona
 
 

Fronteres a cop de pedal

 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona
 

Messi, una llegenda infinita

Barcelona